هر سیخ چنجه چند گرم است

5/5

همانطور که می دانید کباب چنجه بعنوان یکی از محبوب ‌ترین و خوشمزه‌ ترین انواع کباب‌ های ایرانی شناخته شده است که با استفاده از مواد و ادویه های متنوعی تهیه می شود. اگر شما هم قصد تهیه این کباب خوشمزه را دارید اما نمی دانید یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات کاملی در این باره بدست آورید.

پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید طرز تهیه کباب کوبیده بدون ریزش را به صورت کاملا حرفه ای و اصولی، زیر نظر اساتید برتر در این زمینه آموزش ببینید، پیشنهاد می کنیم از آموزش کباب زنی و تخته کاری استفاده کرده و در این زمینه تبدیل به یک متخصص شوید. شما با شرکت در این دوره می توانید علاوه بر کسب مهارت های تخصصی در زمینه کباب زنی، مدرک معتبر فنی حرفه ای دریافت کرده و همچنین آمادگی های لازم جهت ورود به بازار کار را کسب کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳3 الی 8 تماس حاصل بفرمایید و یا درخواست مشاوره و راهنمایی خود را به نشانی َArya.tehran3@gmail.com ایمیل کنید.

کباب چنجه چیست

کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین کباب های ایرانی است که با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به دلیل طعم خوشمزه و منحصر به فرد خود، جایاگاه ویژه ای در فرهنگ غذایی ایرانی دارد.

برای مزه دار کردن این کباب خوشمزه، از ادویه ها و ترکیبات مختلفی از جمله ماست، روغن زیتون، کره، زعفران، آب لیموترش و… استفاده می شود. به این صورت که گوشت مخصوص چنجه را به مدت چند ساعت در مواد می خوابانند و پس از استراحت در یخچال، گوشت را به سیخ می کشند.

پیشنهاد مطالعه: کباب غذای کدام کشور است

یکی از نکات مهم و کلیدی در طرز تهیه چنجه کباب، میزان گوشت مورد استفاده در این غذا می باشد. درواقع میزان گوشت و ادویه های مورد استفاده باید کاملا متعادل و یک اندازه باشد. در این راستا یکی از سوالات پرتکراری که توسط بسیاری از کاربران مطرح می شود، این است که یک کیلو گوشت کبابی برای چند نفر است یا اینکه یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد؟

برای پاسخ به این سوال در ادامه با ما همراه باشید.

چنجه به انگلیسی

تلفظ چِنجه در گویش‌های محلی متفاوت است. (تلفظ درستِ این واژه کنجه یا «قنجه» است و در زبان آذربایجانی چنجه تلفظ می‌گردد و در برخی شهرهای ایران نیز متأثر از زبان آذربایجانی چِنجه تلفظ می‌شود. در کردی جنوبی به آن کباب قنجه می گویند و در جنوب کشور عمدتا کنجه تلفظ می‌شود.

گوشت چنجه چه گوشتی است

بهترین گوشت که ویژه طبخ کباب چنجه می باشد، گوشت فیله گوسفند است. فیله گوسفند یکی از خوشمزه ترین، لطیف ترین و تردترین بخش های گوشت گوسفند است. فیله گوسفند مربوط به قسمت پشتی کمر گوسفند است. گوشت نرم این قسمت از لاشه گوسفند مربوط به عضله «پسواس ماژور» یا به زبان عامیانه «فیله» است که به دلیل اینکه در حرکت حیوان نقش چندانی ندارد و کمتر به کار گرفته می شود، بافت گوشت آن لطیف باقی می ماند. این قسمت برای طبخ کباب چنجه مناسب ترین گوشت به شمار می رود. علاوه بر چنجه از فیله برای طبخ کباب برگ و استیک نیز استفاده می کنند.

کباب چنجه با گوشت فیله تازه فوق العاده نرم و ترد خواهد برد. بنابراین می توانید با خرید گوسفند زنده کباب چنجه ای بی نظیر تهیه کنید. با مقایسه قیمت گوسفند زنده و گوشت موجود در قصابی ها می توانید به راحتی در مورد خرید گوشت مناسب از قصابی یا خرید گوسفند زنده تصمیم گیری نمایید.

همانطور که بیان شد کباب چنجه را علاوه بر گوشت گوسفند می توان با گوشت فیله گوساله نیز طبخ نمود. فیله گوساله نیز مانند فیله گوسفند نسبت به گوشت سایر قسمت های اندام گاو، نرم تر و لطیف تر است. تهیه کباب چنجه از گوشت گاو نیز در صورت طبخ صحیح بسیار لذیذ خواهد بود.

یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد

در پاسخ به سوال یک کیلو گوشت چند سیخ کباب کوبیده دارد می توان گفت که تعداد سیخ‌ های کباب در یک کیلو گوشت، معمولا به وزن و اندازه سیخ و نوع گوشت بستگی دارد؛ اما به طور متوسط، حدود 4 الی 6 سیخ کباب از یک کیلو گوشت می توان بدست آورد. البته این تعداد ممکن است با توجه به سلیقه، ترجیحات شما و همچنین سبک و اندازه‌ کباب ها متفاوت باشد.

اگر می خواهید طرز تهیه کباب چنجه را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید، ادامه این مطلب را از دست ندهید.

پیشنهاد ویژه: در صورتی که می خواهید در کنار آموزش پخت کباب چنجه، طرز تهیه کباب برگ را مرحله به مرحله یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم به صفحه کباب برگ مراجعه کنید.

هر سیخ چنجه چند گرم است

80 تا 200 گرم

آموزش طرز تهیه کباب چنجه

در این قسمت مراحل آماده سازی کباب چنجه، به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده است.

در قدم اول برای تهیه چنجه کباب، گوشت بره را کاملا تمیز بشویید و در یک آبکش قرار دهید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس گوشت را به صورت مکعبی سه سانتی خرد کنید.

در مرحله بعد پیازها را پوست گرفته و در یک ظرف مناسب به صورت نگینی خرد کنید. سپس زعفران دم کرده، فلفل سیاه، آب لیمو، ماست پرچرب و روغن زیتون را به ظرف اضافه کنید.

حال همه مواد را به خوبی با هر ترکیب کرده و روی ظرف را با یک فویل بپوشانید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد استراحت کنند.

پس از گذشت این مدت زمان، قطعات گوشت را به سیخ بکشید و روی منقل قرار دهید. اجازه دهید تا گوشت ها کمی خود را بگیرند سپس به طور مرتب، روی منقل سیخ ها را بچرخانید تا همه اطراف گوشت چنجه به طور کامل پخته شود. پس از پخت گوشت، کباب خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان!

اگر می خواهید بدانید برای ترد شدن گوشت چه باید کرد، در ادامه برای ترد كردن گوشت گوساله برای کباب نکاتی ذکر شده است که به شما کمک می کند بهترین کباب چنجه را تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید.

نکات مهم در تهیه کباب چنجه

یکی از نکات مهم برای برای ترد شدن گوشت کباب چنجه و همچنین خوشمزه تر شدن آن، استفاده از کیوی است. برای این کار می توانید کیوی را با استفاده از رنده ریز رنده کرده و سپس آب آن را از صافی رد کنید و به مواد چنجه کباب اضافه کنید؛ اما باید توجه داشته باشید که در این صورت مواد باید به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال بمانند چرا که در غیر این صورت کیوی می تواند باعث متلاشی شدن گوشت شود.

در صورت تمایل می توانید به جای سیخ کردن کباب ها، آن ها را گریل کنید.

یکی دیگر از نکات مهم در تهیه کباب چنجه استفاده از گوشت تازه است. گوشت تازه می تواند طعم خوشمزه تری به غذای شما ببخشد. علاوه بر اگر به هر دلیلی، به گوشت بره دسترسی ندارید، می توانید گوشت گاو را جایگزین آن کنید.

برای مزه دار کردن گوشت کباب چنجه، حتما مواد گوشت را در یک ظرف گود بریزید، روی آن را با یک سلفون بپوشانید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و مواد به خوبی به خورد گوشت برود.

علاوه بر ادویه های ذکر شده، می توانید از ادویه های گوشت مخصوص چنجه کباب استفاده کنید که طعم و عطر خاصی به کباب چنجه ببخشید.

پیشنهاد ویژه: یکی از مهمترین فاکتورهای آشپزی استفاده از ابزارالات درست است. در خصوص کباب نیز حتما داشتن انواع چاقو و ساطور حرفه ای حائز اهمیت است. برای خرید  انواع چاقو و ساطور به سایت فروشگاه آریا استورز سر بزنید.

شما می توانید کباب چنجه گوسفندی را همراه با برنج یا نان میل کنید. علاوه بر این می توانید این غذا را همراه با سبزیجات تازه، نوشابه، زیتون، انواع سالاد و نوشیدنی سرو کنید.

برای خوشمزه تر شدن چنجه كباب، می توانید در هنگام به سیخ کشیدن گوشت، مقداری کره آب شده و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کرده و همراه با برس بر روی گوش بمالید.

پیشنهاد مطالعه: ایده برای مغازه کبابی

یک کیلو گوشت کبابی برای چند نفر است

در پاسخ به سوال یک کیلو گوشت کبابی برای چند نفر است، می توان گفت که به طور کلی هر ۲ سیخ کوبیده برای یک نفر در نظر گرفته می شود و درنهایت یک کیلوگرم گوشت کوبیده معمولا برای تهیه کباب چنجه برای 4 نفر الی 6 نفر(چنجه برای 6 نفر) می باشد.

گوشت کباب چنجه چیست

یکی از مهم ترین سوالاتی که ممکن است برای بسیاری از کاربران ایجاد شود این است که مناسب ترین گوشت کباب چنجه چیست، یا اینکه گوشت چنجه چه گوشتی است؟

درواقع مناسب ترین گوشت برای کباب چنجه، گوشت بره گوسفندی است که بتوانید آن را به راحتی با ضخامت 3 سانت برش دهید. توجه داشته باشید که بهترین گوشت برای چنچه، گوشت راسته یا فیله است که حداقل اندازه آن 3 سانت باشد.

در صورتی که تمایل دارید کباب چنجه با گوشت گوساله درست کنید، از فیله یا راسته گوساله استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفند، سفت تر است، بنابراین برای تهیه کباب چنجه گوساله، گوشت باید به مدت بیشتری در مواد استراحت کند تا خوشمزه تر شود.

یکی از نکات بسیار مهمی که باید درباره کباب چنجه با ران گوسفندی بدانید این است که به هیچ وجه از گوشت ران استفاده نکنید. گوشت ران بسیار دیر پز است و اصلا مزه راسته را ندارد و به همین خاطر نباید برای کباب چنجه استفاده کرد.

پیشنهاد مطالعه: جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم

ادویه کباب چنجه چیست

بهترین ادویه کباب چنجه چیست؟ به طور کلی ادویه هایی که برای طعم دار کردن یا مزه دار کردن گوشت چنجه استفاده می شود شامل روغن زیتون ، نمک، فلفل، آب لیمو ترش و زعفران می باشد.

با این حال در بسیاری از مناطق، بغیراز مواد نام برده شده، از مواد دیکری مانند ماست، سس مایونز و… استفاده می کنند که این امر کاملا سلیقه ای است و به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.

در ادامه می توانید درباره ارزش غذایی کباب چنجه اطلاعات کاملی بدست آورید.

پیشنهاد مطالعه:  مقالات آموزش آشپزی

ارزش غذایی کباب چنجه

ارزش غذایی کباب چنجه در هر وعده 100 گرمی به شرح زیر می باشد:

  • کالری: 400
  • چربی: 29 گرم
  • کلسترول: 93 میلی گرم
  • سدیم: 443 میلی گرم
  • پتاسیم: 512 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • فیبر: 9 گرم
  • شکر: 2 گرم
  • پروتئین: 22 گرم
  • ویتامین C: 6 میلی گرم
  • کلسیم: 29 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم

شایان ذکر است که آموزشگاه آریا تهران با برگزاری متنوع ترین و کامل ترین دوره های آشپزی این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید روش های طبخ انواع کباب های ایرانی و ملل را به طور حرفه ای آموزش ببینید و با یادگیری نکات و فوت و فن های پخت انواع غذاها، بتوانید تبدیل به یک آشپز حرفه ای شوید. شما می توانید با شرکت در دوره آموزشی که لینک آن در ابتدای صفحه درج شده است، علاوه بر کسب مهارت های آشپزی و دریافت مدرک فنی حرفه ای، آمادگی های لازم جهت ورود به بازار کار را کسب کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام در دوره های آموزشی می توانید با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳3 الی 8 تماس حاصل بفرمایید و یا درخواست مشاوره و راهنمایی خود را به نشانی َArya.tehran3@gmail.com ایمیل کنید.

نکته های درست کردن کباب چنجه

اگر بخواهید کباب ها در زمان کمتری پخته شوند کباب ها را برای طعم دار کردن به مدت زیادتری در یخچال قرار دهید. اگر از زغال برای پخت کباب استفاده می کنید سعی کنید که اندازه زغال ها در منقل یک دست باشد تا حرارت در همه جا یکسان به کباب شما برسد.

کباب چنجه را با گوشت گوساله هم میشود درست کرد ولی بهتر است که در حد الامکان از گوشت گوسفندی تازه استفاده کنید تا کباب نرم و خوشمزه ای تهیه کنید.

برای خوش طعم تر شدن چنجه ها می توانید در هنگام آماده‌سازی سس آن ،مقداری زعفران حل شده و نیز دیگر ادویه ها و سبزیجات معطر مورد دلخواهتان را اضافه کنید.

در هنگام کباب کردن چنجه ها می توانید مخلوط کره آب شده و زعفران را با یک قلم مو بر دو طرف گوشت ها بکشید تا خوش طعم تر و لذیذ تر شود.

سعی کنید کباب چنجه را روی آتش زغال آماده کنید. تا اگر گوشت کباب شده اضافه آمد از آن بعداً استفاده کنید. زیرا پخت کباب در فر باعث سفت شدن گوشت ها می شود.

اگر بخواهید مدت زمان بیشتری گوشت را در سس بخوابانید باید به جای رنده کردن پیاز از پیاز خرد شده استفاده کنید.

فرق چنجه و شیشلیک

شیشلیک کبابی است که از دنده ی گوسفند درست می شود. دنده دارای گوشتی نرم، نازک و پر چرب می باشد و طعم لذیذ ی هم دارد. بهترین گوشت برای چنجه بخش فیله است که شامل بخش پشتی کمر و جگر سفید می باشد. این قسمت به دلیل نرم بودن و طعم بی نظیری که دارد.

منبع: یک کیلو گوشت چند سیخ کباب چنجه دارد

 

به این مطلب رای دهید
5/5
  • ویدیو تست و بررسی خودرو 
5 تفاوت مهم استیم والت کد و گیفت کارت استیم که شما نمی دانید

5 تفاوت مهم استیم والت کد و گیفت کارت استیم که شما نمی دانید

تفاوت‌های استیم والت کد و گیفت کارت استیم   در...
کندن ناخن کاشت با سرکه

کندن ناخن کاشت با سرکه

اگر خدمات کاشت ناخ را انجام داده اید و الان...
دوره حسابداری چند ماه است

دوره حسابداری چند ماه است

همانطور که می دانید دوره های آموزش حسابداری یکی از...
بهترین ماشین طبیعت گردی کدام است؟ | معرفی 7 خودروی مناسب آفرود

بهترین ماشین طبیعت گردی کدام است؟ | معرفی 7 خودروی مناسب آفرود

همه ما در دامان مادر طبیعت پرورش یافته‎‌ایم و از...
معرفی لوازم یدکی تویوتا

معرفی لوازم یدکی تویوتا

تویوتا به عنوان یکی از پیشروان در تولید خودروهای با...
آموزش کباب زنی و تخته کاری در کرج

آموزش کباب زنی و تخته کاری در کرج

در این مطلب قصد داریم که تمامی آموزشگاه‌ های معتبر...
هر سیخ چنجه چند گرم است

هر سیخ چنجه چند گرم است

همانطور که می دانید کباب چنجه بعنوان یکی از محبوب...
شرایط و راه‌های مهاجرت به هلند

شرایط و راه‌های مهاجرت به هلند

هلند، با ترکیبی از فرهنگ غنی، استانداردهای بالای زندگی و...
  • شبکه های اجتماعی

گروه دنده خلاص را در شبکه اجتماعی دنبال کنید تا همیشه از آخرین اخبار ما مطلع باشید!

سایپا کوییک آر پلاس 1399

  • حجم موتور: 1503
  • شتاب: - ثانیه
  • قدرت: 87 اسب بخار
  • گشتاور: 128 نیوتن متر
  • 4 سیلندر
  • گیربکس: 5 دنده دستی
  • وزن: 1065 کیلوگرم